23 Nisan 2019 Salı

Araç Kiralama'da Yeni Bir Soluk

2007 Yılından bu yana adana ilinde hizmet vermekte olan ve global bir proje olarak yayın hayatına firmada her geçen yıl genişleyen araç filosu ile adana araç kiralama konusunda kendini ıspatlamış olan kiralamarentacar.com firması hakkında bir yazı olacak bu yazımız.

Firma'da 23 nisan 2019 itibari ile 123 araç mevcut, bu araçların 17 tanesi Vip tarzı minibüs ve lüks araç diğer araçlar ise ekonomik , orta sınıf ve üst seğment firma Adana Şakirpaşa havalimanına 150 metre mesafede konumlanmış durumda. 5 Çalışanı mevcut genellikle tatil günleri dahil 7 gün 24 saat çalışma prensibine dayalı çalışma sistemleri var. Günün her saati araç teslim alabilir veya iade edebilirsiniz. Ödemeleri kredi kartı ile yapabiliyorsunuz yurt dışından gelmişseniz eğer ödemeleri tl veya döviz kuru ile yapmanız mümkün araçlarda muafiyet uygulaması var bu uygulama sayesinde araçların kasko bedeli üzerinden kaza durumunda suçlu bulunursanız %5'ine kadar veriyorsunuz. Alkollü vs. durumlar harici tabi onun haricinde Türkiye'de ikamet ediyorsanız kredi kartı ödemelerinde provizyon uygulaması yok bu sayede araç kiraladıktan ve teslim ettikten sonra ne zaman provizyon geri ödenecek kaykısı olmadan kiralama yapabileceksiniz. Firma'nın vip araç kiralama , vip transfer , tahsis hizmetleride mevcut bunun yanı sıra drop bedeli (aracın teslim edileceği bölgeye göre mevcut kiralama lokasyonu dışından teslim almak isterseniz) karşılığında istediğiniz yerden teslim alabilir yada teslim edebilirsiniz.

Günümüz teknoloji çağında artık son model araçların kiralanması oldukça sağlıklı olmak ile beraber bizlerde bu yazımızda sizlere bu konuda faydalı bir bilgi vermeye çalıştık umarız ki bu yazımız gerçekten işinize yarar ve mutlu olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Meraklı Bilgiler Bloguna hoşgeldiniz.