10 Kasım 2012 Cumartesi

web sitenizi, şirketinizi,firmanızı ürün ve hizmetlerinizi ücretsiz şekilde tanıtın.


Sitemizin hakkındaki bilgiler ;
Kuruluş tarihi : 17.05.2011 Tarihinde saat ; 00:00′da aktif edilmiş olup hizmetinize açılmıştır.
Amacı : SiteniziTanitin.com adlı web sitesinin amacı , sanal alemdeki web sitelerinin tanıtımı içindir. Web sitelerinizi burada ücretsiz bir şekilde tanıtabilirsiniz.
Ne tür siteler kabul etmiyorsunuz ? ; Cinsel , hack , warez gibi yasa kurallarına aykırı olan web sitelerini kabul etmiyoruz. Diğer sitelerinizi rahatlıkla SiteniziTanitin.com da tanıtabilirsiniz.
Hukuksal açınız ? ; SiteniziTanitin.com adlı web sitesi Türkiye yasalarına göre yapılmış olup , her hangi bir kanun dışı hareket olmadığı gibi , sitemizdeki paylaşımlardan , paylaşılan sitelerden biz sorumlu tutulamamak üzere , eğer kaldırılmasını istediğiniz bir web sitesinin adresiyle , sitemizdeki linkini iletişim kategorisinden bize iletebilirsiniz.
Eğer site sahibi ben değilim dediğiniz bir web sitesi mevcut ve sizin adınız var ise, o sitenin adresiyle beraber , sitenizin ftp klosörüne ana dizine ( SiteniziTanitin.html ) şeklinde bir html dosyası oluşturup atmanızı ve attığınız linki , sitemizdeki linkle beraber bize iletmeniz durumunda , web sitenizin tanıtım yazısı kaldırılacaktır.

Sitenin işleyişi ;
Siteye eklenen web siteleri en geç 2 gün içinde onaylanmaktadır. Sitemizde çalışan editör sayısı 3 kişi bulunmaktadır. Ekipmanlarımız zamanla gelişmekte olup, yeni takım arkadaşları aramıza katmaya önem gösteriyoruz.

Kurallar ;
1. Ekli olan sitenizi tekrar eklemeniz halinde siteniz kabul edilmemektedir, eğer bunu 3 sefer tekrarladığınızda ekli olan siteniz yayından kaldırılacaktır.
2. Sitenizi eklerken lütfen tanıtım yazısı başlığını kısa girmeye özen gösteriniz. Bunun yanı sıra sitenizin tanıtım amaçlı olan resmini eklerken, maskot veya logonuzu 125×125 boyutunda olmasına özen gösteriniz.
3. Sitenizi eklerken, erotik kelimeler kullanmamaya özen gösteriniz.
4. Yorum yaparken, aşağılayıcı , karalayıcı yorumlar tarafımızca onaylanmamaktadır. ( İşin doğruluğunu bilmediğimiz için. )
SiteniziTanitin.com YÖNETİMİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Meraklı Bilgiler Bloguna hoşgeldiniz.