23 Şubat 2012 Perşembe

Webiyi.com Webmaster destek forumları

Webiyi.com Webmaster destek forumları

webiyi.com webmaster sitesi vbulletin altyapısıyla kurulmuş webmasterlar için güzel bir bilgi kaynağı ve eşsiz bir hazinedir.
Sitede webmasterlar internetten para kazanma sanatı olsun, site geliştirme rehberleri olsun birçok bilgiyi bulabilmektedir. Site alım-satım, domain alım-satım, ve webmoney, paypal, alertpay bozdurup banka hesabınıza ödeme alabilirsiniz.
Bunun dışında HTML ve ASP’nin dışında bir başka en çok tutulan web programlama dili olan PHP dili hakkında çeşitli dersleri de bulabileceğiniz gibi ücretsiz CMS scrptler hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz temaya ulaşabilirsiniz.
Sitelerin sıralanmasında en büyük sistem olarak bilinen Alexa hakkında bilgi verici makaleleri bulabileceksiniz. Bunun dışında google, msn, bing, yaho ve en son olarak da yandex gibi arama motorları optimizasyonları ve seo tekniklerine webiyi.com webmaster forumu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Ayrıca SEO kategorisinde ise site içi yapabileceğiniz optimizasyonlar sayesinde arama motorlarınızın nasıl daha çabuk yükselebileceği hakkında bilgi bulabileceksiniz.
Ayrıca artık günümüzde internet platformu ticaret adına başlı başına bir sektör olmuş durumda.
İnternetten Para Kazanma Kategorisi ile internette hangi alanlarda ne yaparak para kazanabilirsiniz bunları öğrenebileceksiniz. İnternet aleminin ne farklı yönlerle gelir sağlanabileceği hakkında, en basitinden bir blog yazarak dahi para kazanabileceğinizi anlayacaksınız.
Siteniz olmasa bile açılmış olan sitelerde çevrimiçi takılıp kazanç sağmalamnız için sizlere bir çok taktik sunmaktadır.
Henüz yolun başında olan webiyi.com webmaster forumu sizlerin de desteğiyle ve içerikleriyle her geçen gün daha da büyüyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Meraklı Bilgiler Bloguna hoşgeldiniz.