30 Ocak 2012 Pazartesi

TTNet'in bu mobil uygulamasında yapılan yenilik

 
 

TTNet Müzik uygulaması ruh halinize eşlik ediyor!

TTNET MÜZİK, müşterilerine yenilikler sunmaya devam ediyor. Müzik keyfini mobil dünyaya taşımak için iPhone uygulamasından sonra iPad müzik uygulamasını da hayata geçiren TTNET MÜZİK, şimdi yeni ara yüzü ile telefonlarda ve tabletlerde.

TTNET MÜZİK uygulamasının yeni versiyonu ile, telefonunuzda başka işlemler yaparken bir yandan müzik dinlemeye de devam edebilirsiniz. Aynı anda birçok işlemi yapabilme olarak tanımlanan bu özellik sayesinde; mesajlarınıza bakarken, e-postalarınızı okurken veya diğer uygulamalar arasında gezinirken müzik keyfiniz devam ediyor.

TTNET MÜZİK iPhone ve iPad uygulamasının yenilikleri multitasking (bir çok işlemi aynı anda yapabilme) özelliği ile sınırlı değil.

"Müzik türüne" ya da "moda" göre menüden seçim yaparak dilediğiniz listeden şarkıları dinleyebileceğiniz radyo gibi bir özellik de sunuyor. "TTNET MÜZİK radyo" olarak isimlendirilen ve "moda göre" seçeneğinde yer alan şarkılar; "Mutlu", "Sakin", "Hüzünlü", "Romantik", "Deli Dolu" başlıkları altında sunuluyor. O anki ruh halinize göre dilediğiniz modu seçiyor ve gelen sürpriz şarkıları peş peşe dinliyorsunuz.

Yeni versiyonda; "Pop", "Rock", "Arabesk", "Hip Hop", "Türk Halk Müziği" başlıklarından istediğinizi seçerek dinleyebiliyorsunuz.

1 yorum:

Meraklı Bilgiler Bloguna hoşgeldiniz.